Girls Can Do Anything 2021

In mei 2021 zijn Laura en Nadine gestart als projectmanagers voor Girls can do Anything. Hun doel; zoveel mogelijk meiden op weg helpen met hun droom en ambitie. 

Om dit doel te behalen hebben zij verschillende fondsenwervende activiteiten opgezet en is er een totaal bedrag van €4280,- opgehaald. In november zijn ze samen met Franka Mes naar Gambia afgereisd om verschillende meiden te ontmoeten, en te zien hoe zij deze meiden kunnen helpen naar een betere toekomst. 

Het fantastische opbrengst heeft het verschil gemaakt voor de toekomst van 8 meiden. Deze meiden kunnen met dank aan deze financiële bijdrage hun studie afronden. Benieuwd wie de meiden zijn, klik dan hier voor de individuele verhalen. 

 

Een heerlijke avond uit voor het goede doel!

Op 5 juli 2021 werd de eerste editie van Food can do Anything georganiseerd. Tijdens dit event konden mensen genieten van een heerlijk 3 gangen menu voor €42,50 van chef Sammy Chau. Food can do Anything is het concept voor bourgondiërs, naast een avond heerlijk eten met goede wijnen kan je eenn bijdrage leveren aan een betere toekomst voor een jonge vrouw in Gambia. 

Ook dit jaar wordt er op 29 maart in samenwerking met Sammy Chau en restaurant Lion Noir weer een editie van Food can do Anything georganiseerd. Klik hier voor meer informatie! 

 

Weg met lege flessen!

Onze lege statiegeldflessen geven meiden in Gambia een toekomst! Met deze gedacht is het concept Empty can do Anything ontstaan. Mede met dank aan de AH, Weimarstraat Den Haag, de Jumbo in Druten en de Jumbo op de Buitenveldertselaan in Amsterdam heeft deze actie een prachtige bijdrage geleverd!

 

Help, ik heb te veel kleding!

Geen paniek, wij hebben de inzamelingsactie Clothes can do Anything! Voor deze actie halen wij graag de overbodige kleding bij donateurs thuis op. Deze kleding verkopen wij via verschillende kanalen voor een 2e leven. Zo hebben de donateurs weer wat kastruimte, de koper een nieuwe garderobe en wij weer wat extra financiën voor studiefinanciering. 

Met dank aan donateurs, vrienden en familie hebben wij 2021 een gigantische hoeveelheid kleding weten te verzamelen. Mocht je ook extra ruimte in je kast nodig hebben, stuur ons vooral even een berichtje ;). 

 

Waar zouden we zijn zonder Willy?!

Voor het project Girls can do Anything heeft Willy Rustamjan op 17 oktober 2021 de Amsterdam Marathon gelopen. Dit alles om nog even een laatste eindsprint te trekken om het streefbedrag te halen. Met de fantastische tijd van 3 uur en 31 minuten heeft hij er persoonlijk voor gezorgd dat wij over het streefbedrag heen zijn gekomen en een extra meisje hebben kunnen helpen. 

 

Ik help ook graag!

Ook voor de donateurs die graag helpen om een meisje perspectief voor de toekomst te bieden, maar niet graag uiteten gaat, 42km rent of zelf nog heel erg lekker in zijn of haar eigen kleding loopt. Onze dank is groot! Want ook de donaties via Donorbox hebben een prachtige bijdrage geleverd in het bereiken van ons doel!  

Vorige
Vorige

Amsterdam Dakar Rally 2022

Volgende
Volgende

Succesvol diner: “Food Can Do Anything”